Наші фахівці проводять безкоштовну індивідуальну консультацію по підбору та застосуванню продукції за телефоном

5 кращих подарунків від виробника торгової марки СТАН

Ви часто стикалися з тим, що подаровані речі виявляються непотрібними?


Ми ж вам пропонуємо підійти до цього питання раціонально, дбаючи про ваших друзів, рідних і близьких людей.

Пояс корсетний для спини Універсал

1. Найбільшою популярністю користується пояс корсетний для спини Універсал. Це шикарний помічник і справжнє щастя для людей, які страждають від болю в попереку. Якщо ви знаєте проблему людини – відкрийте шлях до її вирішення. І ця людина оцінить вашу турботу, згадуючи з вдячністю того, хто подарував їй шлях до здоров'я спини. Подивитись опис та відео.

Бандаж абдомінальний

2. Для людей, які страждають від випинання грижі живота і не мають можливості лягти в лікарню, щоб прооперуватися, справжнім порятунком буде бандаж абдомінальний, настільки хорошої щільності, що він не тільки буде утримувати грижу, але і не дасть їй можливості збільшуватися. Від такого подарунка, з яким можна жити більш впевнено, людина буде більш щасливою. Переглянути опис.

Профілактор під спину.

3. Якщо ви не досить добре знаєте людину, але вам відомо, що у неї сидяча робота (офісні працівники, системні адміністратори, бухгалтери), то подаруйте їй профілактор під спину. Це універсальний виріб для дорослих і дітей. Зніме навантаження і втому зі спини. Турботливі керівники дарують такі подарунки своїм співробітникам, турбуючись про їх здоров'я і продуктивність праці.

Можна подарувати такі профілактори всім дітям в класі або школі. Вони довго сидять, багато хто не може дочекатися перерви через те, що їх турбують болі і дискомфорт у спині. Неможливо в такому стані думати про тему уроку. А з профілактором проблема згладжується. Переглянути опис.

Петля Гліссона

4. Коли ми вперше дізналися, що замовник хоче подарувати її своєму другові, то поставилися до цього з гумором. Але за останній час цей виріб став настільки популярним, що його замовляють не тільки в тренажерні зали, а й додому в спортивний куточок. Справа в тому, що плавний перехід людини з фізичної праці до розумової "прив'язав" його до гаджетів. І це відбилося на зміні не тільки постави, а й здоров'я людини. І тепер петля Гліссона в подарунок сприймається з вдячністю. А ще якщо ви покажете людині відео з методом використання, то цей подарунок буде просто неоціненний.

Легке витягування на петлі Гліссона позбавляє від головного болю та болю в шиї, відновлює зір і слух, зменшує ймовірність прояву вегетосудинних дистоній, покращує самопочуття, колір обличчя, приводить в тонус м'язи і шкіру обличчя та шиї. Переглянути опис і відео.

Подушка ортопедична велика

5. Потрібна річ, яку час від часу необхідно міняти. Але ця подушка не проста, а «золота». Вона призначена для комфортного сну на боці, для максимального розслаблення хребта і для позбавлення від дискомфорту і болю в спині. Це дуже хороший подарунок.

Згадайте дитинство, як ви раділи великій м'якій іграшці. Ця подушка нагадує дитинство. Вона дійсно велика, як в дитинстві здаються м'які іграшки, з якими не хочеться розлучатися. Але будьте обережні: якщо людина, якій ви хочете подарувати таку річ, вірить у прикмети і забобони, то краще подарувати дві подушки одним подарунком. Тим більше, що за ціною виробника подушки цілком доступні. Переглянути опис.

Вибирайте потрібні подарунки і радуйте себе, своїх близьких і рідних.

Ми сподіваємося, що наша інформація була для вас корисною.

Бажаємо Вам в доброму здоров'ї здійснювати свої найсміливіші плани!

Автор ТМ "СТАН" всі права захищені.

Копіювати текст дозволяється за умови посилання на цю статтю.

Відповіді на питання / Задати питання

Задайте своє питання