Наші фахівці проводять безкоштовну індивідуальну консультацію по підбору та застосуванню продукції за телефоном

Кільця Дельбе для корекції постави

З попередньої статті ви дізналися, що таке кільця Дельбе і в яких випадках їх почали застосовувати. Сьогодні продовжимо знайомство з промисловим пристосуванням і розглянемо інші випадки, коли ще з успіхом можна їх застосовувати.

Кільця Дельбе

Лікарі помітили, що після носіння кілець Дельбе при переломі ключиці у постраждалих покращилася постава. Супервигідний «побічний ефект»! Почали це питання вивчати. І ось до якого висновку прийшли.

У тих людей, у яких укорочені деякі грудні м'язи (скорочення підключичного м'яза і верхнього пучка великого грудного м'яза) і подовжені м'язи спини (розслаблені і перерозтягнуті трапециевидний та великий ромбовидний м’яз), 100% результат з поліпшення постави за допомогою кілець Дельбе. Для ясності скажу, що виражається цей дисбаланс роботи м'язів в неправильному положенні лопаточних кісток.

Вважається нормою, коли лопатки щільно притиснуті до ребер в положенні стоячи, руки опущені. У деяких людей лопатки не прилягають і називається це відхилення «крилоподібні лопатки».

Ось у цьому випадку доцільно носіння кілець Дельбе як коректора постави. Перерозподіляється навантаження на м'язи і зв'язки плечового пояса, знімається навантаження з хребців, випрацьовується правильна постава.

Після таких травм, як падіння на руку, часто розвивається запалення акромиально-ключичного зчленування. У цьому випадку теж чудово працюють кільця Дельбе. Завдяки тому, що вони знімають навантаження, запалення поступово затихає, болі зменшуються і зникають.

Зверніть увагу, вироби повинні бути з натуральних тканин (бавовна, льон). Використання гуми в місцях запалень не сприяє лікуванню.

Кільця Дельбе ТМ СТАН виготовляються на власному обладнанні, успішно пройшли клінічні випробування на базі медичних клінік м.Києва, максимально надійні і комфортні. Український виробник дбає про своїх співвітчизників. Вироби ТМ СТАН можна вибирати як високоякісні і професійні.

Як бонус при замовленні від виробника консультація і відповідь на ваші запитання.

Ми сподіваємося, що наша інформація була для вас корисною.

Бажаємо Вам в доброму здоров'ї здійснювати свої найсміливіші плани!

Автор ТМ "СТАН" всі права захищені.

Копіювати текст дозволяється за умови посилання на дану статтю.

Відповіді на питання / Задати питання

Задайте своє питання